Sådan tackler du hindringer

Du kan ikke forvente, at du kan nå et mål uden at der opstår problemer. Tag dem som de kommer og vær indstillet på at lære af din modgang. Det vigtigt, at du ikke lader problemerne bestemme over dig og giver op. Klare hindringer

Succesrige mennesker har alle haft flere alvorlige vanskeligheder at overvinde, men de nægter at give op. Mange mennesker kender reglerne for, hvornår et eller andet ikke kan lade sig gøre. De kender til alt det, der er umuligt. De mener ikke, at de har nogen kontrol over det liv, de lever. Sådan har tingene nu engang udformet sig for dem, og det kan ikke være anderledes. Men det kan det, så længe man selv har en tro på, at tingene ændrer sig.

  • Den bedste måde at overvinde selv de største hindringer er din tro.
  • Troen giver dine tanker magt.
  • Troen er begyndelsen til din succes
  • Troen er grundlag for mirakler og kan ikke altid forklares med analyser

Du kan tro på noget så meget, at det bliver til virkelighed. I dine tanker har du allerede nået det, du gerne vil. Du skal ikke tænke:

Hvis jeg engang bliver chef for afdelingen for legetøg..

Men i stedet tænke:

Som chef for afdelingen for legetøj vil jeg gerne have indført, at…

Du skal være opmærksom på, at selv det største problem, ikke er så alvorligt, som det umiddelbart ser ud. Det er forbavsende at se, hvordan tiden helt kan ændre en situation, løse problemer, nedtone andre problemer, og lade nye løsningsmuligheder komme til.

Når du støder ind i et problem, så skriv svaret på følgende:

  1. Hvad er problemet?
  2. Hvad kan jeg gøre ved det?
  3. Hvad er det VÆRSTE, der kan ske?
  4. Hvornår kan jeg begynde på det?

Denne løsningsmodel er virkningsfuld, fordi den er konkret, og går direkte til sagens kerne. Dens effektivitet opstår med dens femte regel:

5. Gør noget ved det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *