Kravl op af karrierestigen til dit drømmejob

Velkommen til Esome.dk – Din personlige guide til drømmejobbet og en bedre karriere. Vi har samlet alle de bedste tips til, hvordan du kravler op af karrierestigen.

Du kan bl.a. læse om jobansøgning eller lære dig selv bedre at kende sådan, at du er bedre rustet til jobsamtalen. Hvis du har spørgsmål, kan du sågar henvende dig til vores brevkasse, som besvarer alverdens spørgsmål om job og karriere.

op af karriere stigen

Denne side er opstået på grund af et stort behov på jobmarkedet og i erhvervslivet for medarbejdere til at forbedre sig selv konstant.

Vi giver dig derfor råd til, hvordan du trin for trin kan opnå dine jobønsker. Det altafgørende, når du søger job, er din tro på dig selv, og din tro på at det kan lade sig gøre.

Mangler du denne tro, vil din mindreværdsfølelse hæmme eller endda standse dig i dine udfoldelser. Resultatet bliver, at du søger job, der ikke er tilfredsstillende for dig. Det betyder, at du ikke yder den indsats, der er nødvendigt for at få jobbet, og du får med tiden afslag.

Sådan hjælper vi dig på vej

Hjemmesiden er bygget op over flere kategorier, og først og fremmest starter vi med at fokusere på din selvtillid, hvordan du analyserer dine stærke og svage sider, hvorledes du styrker dine svager sider og gør dine stærke stider endnu stærkere.

Vi forsøger at fastsætte dine mål, da alle mennesker uanset baggrund, ved alt for lidt om hvor virkningsfuld en målrettet indsats er. Ved at du sætter dig mål, får du større magt over din tilstedeværelse.

Du kan også læse om forskellige jobsøgningsteknikker. Når du søger job, er det værd at huske, at der er mange gode job ledige. Problemet for de fleste er, at de ikke ved hvordan de skal finde dem. Vi hjælper dig med hvordan du skal finde de rette virksomheder og det rette job. Med andre ord vil vi fremme dine egne kreative tanker, og vil hjælpe dig til at tænke i helt nye baner.

hvilket job vælge

Så vil vi også naturligvis forberede dig på jobsamtalen. Rigtig mange jobsøgere møder op til samtalen uden kendskab til virksomheden og kan ikke forklare hvorfor de søger netop dette job.

Fx allerede når du per telefon eller e-mail bliver kaldt ind til jobsamtalen, skal du forberede dig. Vi guider dig trin for trin, sådan at du fra første øjeblik gør et godt indtryk.

Samtidig vil vi også vise dig hvordan sleve samtalen foregår Det er her du skal være klar over, at arbejdsgiveren søger en medarbejder, der er samvittighedsfuld, loyal, begejstret og engageret. Gode ansatte er guld værd for virksomheden. Din indstilling er derfor en af de vigtigste kvalifikationer, du besidder og i rigtig mange tilfælde er de vigtigere end de faglige kvalifikationer og tidligere erfaringer.

Få det job du altid har drømt om!

Vores hjemmeside skaber ikke arbejdspladser, men den giver dig større indflydelse på din egen situation, og giver dig tro på, at det kan lade sig gøre.

Desuden kan vi hjælpe dig med at fjerne alle de blokeringer, som kan forhindre dig i af få et job, og i øvrigt hjælper dig til at tænke i nye baner og give dig få et job, og i øvrigt hjælpe dig til at tænke i nye baner og give dig mod til at betræde helt nye veje.

Efterhånden som du udvikler dig vil du opleve, at de opgaver, der før har virket uoverskuelige på dig eller som du har opfattet som umulige, langsomt begynder at blive virkelige. Samtidig lærer du at øge din ydeevne, og derved frigøre evner, som du aldrig har drømt om du havde.