Sådan bliver du kostvejleder

Går du op i kost og sundhed? Kunne du godt tænke dig at være ekspert inden for ernærings? Så skulle du måske overveje at gøre karriere som kostvejleder. Man behøver ikke læse flere år på universitet for at blive certificeret kostvejleder.

AtWork er eksperter inden for at kurser til både ledige og folk i arbejde, som ønsker enten at blive bedre i sit felt, eller vil prøve en anden retning i sin karriere.

Hvordan bliver man kostvejleder/slankekonsulent?

I kurset som kostvejleder eller slankekonsulent opnår du relevant teoretiske viden, samt de praktiske egenskaber, der skal til for at du kan give målrettet og praktisk kostvejledning og rådgivning. De personer du kommer til at arbejde med er typisk overvægtige folk, der ønsker at tabe sig, samt personer som stræber efter at forbedre deres generelle sundhed og livsstil.

Du vil lære at rådgive om de sundhedsmæssige konsekvenser af vores kostvaner, samt udarbejde individuelt tilpasset forløb med fokus på sunde livsstilsændringer. Når du er færdig vil du kunne sammensætte både individuelle forløb og forløb til større grupper af mennesker.

Læs mere om det ved at klikke på banneret nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *