Kan man finde en billig antivirus-pakke der virker?

Har du prøvet at beskytte din computer med gratis antivirus-pakker der findes rundt omkring på nettet? De fleste af disse programmer har hverken kvalitet eller holdbarhed til at holde virus og andet spyware væk fra din computer. De viser sig, som i mange andre henseende, at man får det man betaler for. Betaler du 0 kr. så får du ingen værdi.

Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i en rigtig anti-virus pakke. Det behøver ikke nødvendigvis være en fysisk pakke med en CD som skal sættes i for at installere programmet. Det hører fortiden til. Og det behøver faktisk anti-virus tegningheller ikke at koste en formue at købe antivirus.

Hos E-Gear.dk kan du bestille billige antivirus-programmer. Efter du har foretaget købet får du tilsendt en product key og et link til installation. Det er super nemt og enkelt. Men vigtigst af alt, så findes disse antivirusprogrammer hos E-gear til utrolig billige priser.

Norton Internet Security – Symantec

Norton antivirus er nok et af de mest populære og anerkendte antivirus programmer, og har længe været dominerende på markedet. Der er dog sidenhen kommet mange konkurrenter til, hvilket har været med til at presse prisen ned.

I dag kan du for deres anti-virus-pakke til kun 229 kr. til 3 PC’er. Hvilket er næsten en tredjedel af prisen. Brug linket på banneret nedenfor for at læse mere:

 

AVG – antivirus pakke billigt

AVG er også en gammel kending, når vi taler antivirus. Det er en af de mest velkendte antivirusprogrammer, og programmet lever op til både private computerbrugers og virksomheders forventning.

AVG Internet Security 2014 koster 199 kr. hvilket er en yderst fordelagtigt pris i forhold til hvad du får for pengene. Denne pakke vil altid være at foretrække sammenlignet med gratis pakker, som man kan downloade rundt omkring på nettet.

Køb AVG via linket nedenfor:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *