Slow juicer til arbejdspladsen – Derfor!

Slow Juicere er det helt store lige nu, og det med god grund. Med en Slow Juicer kan der laves juice af alverdens frugter og grøntsager; der er ingen begrænsninger for de forskellige varianter, som det er muligt at fremstille.

Du finder dem her.

Det særlige ved en Slow Juicer er, at den bevarer langt flere vitaminer og mineraler end andre saftpressere og juicere på markedet, og nogle juices kan bidrage til et forbedret immunforsvar, mens andre giver energiboost, beroliger eller hjælper til en bedre forbrænding. Netop derfor, er en Slow Juicer et godt køkkenredskab, som også ville være godt at have på arbejdspladsen med den øgede fokus, der er på sundhed, og den sunde livsstils effekt til friskere og mere effektive medarbejdere. En sund juice lavet på gode råvarer er perfekt som enten en formiddags- eller eftermiddagsforfriskning og er et fantastisk og overraskende lækkert alternativ til det ellers lokkende kagebord med videre.

Navnet Slow Juicer antyder ikke ligefrem, at det er et hurtigt og effektivt køkkenredskab at bruge, men det er dog slet ikke tilfældet.  En Slow Juicer er faktisk nemmere og hurtigere at anvende end andre både juicere og saftpressere. Slow Juiceren har fået navnet eftersom den kører på 80 til 90 omdrejninger og kun bruger ca. 150 Watt. Slow juiceren bruger altså ikke ret meget strøm, men den formår alligevel at få al saft og alle vitaminerne presset ud af grøntsagerne, det uden at der vil lægge sig et tykt lag skum øverst, som der vil ved juicere med høje omdrejningstal, hvor saften slynges ud af frugterne og grøntsagerne.

slow juicer på arbejde

Det er altså ikke en meget tidskrævende proces at lave juice på en slow juicer, og det bliver nemmere endnu. Langt de fleste tror alle frugter og grøntsager skal pilles, skrælles og skæres i stykker inden det kommer i juiceren, hvilket dog slet ikke er sagen. De fleste juicere er nemlig store nok til, at hele frugter kan komme i maskinen – om det er en hel agurk eller et æble. Frugter med en tyk skræl, som eksempelvis appelsiner eller bananer skal dog skrælles. Anvender man frugt eller grønt, som indeholder sten som eksempelvis ferskner eller avokadoer, skal disse også fjernes, inden de puttes i maskinen.

Rengøring af maskinen er desuden også let og lige til. Det fleste juicere kan let og lynhurtigt skilles ad, skylles og samles igen. Alt i alt har Slow Juiceren utrolig mange fordele, og det må i den grad siges at være det nye sort inden for køkkenredskaber, hvilket anbefales både til hjemmet og arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *