Sådan får du billige rejser på Business Class

At rejsen er sjovere på business class er ingen hemmelighed.

Men den er til gengæld også en del dyrere. Du får god plads, lækker mad og betaler en ordentlig regning inden du tager afsted.

Selv hvis du har mulighed for at trække flybilletten over firmakortet, så giver det god mening at lave lidt research til hvordan du får de billigste billetter på Business Class inden rejsen går afsted.

Vi kigger – i samarbejde med 24Rejser.dk – her på et par gode sider og tips til formålet.

Secret Flying

Amerikanske Secret Flying – vi anbefaler at følge dem på Facebook – samler de billigste ture og sender dem ud en gang om dagen. Nogle gange er der tale om såkaldte ’error fares’, hvor fejl i flyselskabernes maskiner gør at du kan komme billigere afsted end ellers.

Andre gange er det bare fordi der er et godt tilbud ved fx at flyve over Helsinki eller Island for at komme til Asien eller USA.

Selv hvis du ikke skal rejse lige nu er siden værd at følge, for det er sjovt at drømme sig væk til destinationer langt væk med Secret Flying – og en dag er der en businessbillet lige til der hvor du gerne vil hen.

Spar points op med Nykredit

Hvis du har bank i Nykredit har du mulighed for at koble dit SAS Eurobonus-nummer sammen med din privatkonto – det gælder desværre ikke din erhvervskonto.

For hver 100 kroner du bruger på dit privatkort får du 10 Eurobonus-points.

Der skal 50.000 Eurobonus-points til for at komme tur / retur til Barcelona bare på almindelig klasse, men hvis du bare bliver ved i lang nok tid begynder det at ligne noget.

Hvis du har store udgifter kan du gøre det til en vane at tage dem over kortet, så du får mange points lige ind på kontoen.

Se en 2016-oversigt over kreditkort med bonusser her. Nykredit er ikke ene om buddet.

Hold dig opdateret med mail og Facebook

Et godt tip er altid at holde dig opdateret med de nyeste tilbud ved at følge flyselskaber som Norwegian, SAS og EasyJet på både mail og Facebook. Ind imellem bliver der sendt kampagner ud, hvor du kan købe meget billige flybilletter ved at være fleksibel med din afrejsedato og tidpsunkt.

Du skal ofte være hurtig på aftrækkeren for at få del i de gode tilbud, så det gælder om at følge flyselskaberne og reagere som en af de første når tilbuddene bliver sendt ud. Ofte er de bedste billetter revet væk bare efter få timer.

Læs også: Ny dansk frisørsalon åbner dørene

Billige rejser på First Class fra Danmark skal du næppe regne med. Da Emirates begyndte at flyve med Airbus A380 fra Dubai til København i december 2015 skete det – som det eneste sted i verden – helt uden First Class-billetter, fordi at markedet i Danmark simpelthen ikke er til det. Vi er ikke villige til at betale så meget ekstra for at få den ultimative oplevelse i flyet. Men Business Class kan heldigvis stadig lade sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *