En god karriere kræver selvtillid

På jobmarkedet er det vigtigt, at du ved, hvad du er værd. Du kan desværre ikke regne med, at andre har tænkt sig at fortælle dig, at du er god til dit job. Det er vigtigt, at du ved, hvad du er værd, da det er en viden, som du skal bruge, når du skal have lønforhøjelse.

Når du selv kender dit værd for firmaet, så kan du også forvente, at de giver dig mere i løn. Det kan du ikke forvente, hvis du ikke har nogen selvtillid.

Det er derfor vigtigt, at du arbejder med din selvtillid.

 

Læs selvhjælpsbøger

Det virker måske latterligt, at du skal læse en bog for at få selvtillid, men der er faktisk noget om det. Det giver dig et helt nyt mindset, hvis du finder ud af, hvordan du arbejder med succes.

Vi kan anbefale Napoleon Hills bog Think and Grow Rich fra 1937. Det vilde med denne bog er, at den stadigvæk holder. Her lærer han dig, at du ikke skal være bange for succes, og du skal endda acceptere, at det er i orden at have succes.

Der er ingen andre, som tænker på, om du får succes. Det lyder måske lidt groft, men det betyder bare, at du skal have selvtillid, før du kan forvente at andre hjælper dig. Der er masser af mennesker, som vil dig det godt i livet, men de kan ikke bestemme, hvad du gør.

 

Lær at elske dig selv

Ja, det er helt sikkert en kliche, at du skal elske sig selv. Det gør det dog ikke mindre sandt. Hvis du ikke kan elske dig selv, så kan du heller ikke elske andre, og så får du også svært ved at virke imponerende på dit job.

Chefer kan godt lide mennesker, som mener, at de har ret. Det er muligt, at det ikke er retfærdigt, men det er ofte sådan, at det er.

 

Skab selvtillid

Der er ikke noget galt med, at du ikke altid har selvtillid, men det er kun dig, som kan gøre noget ved, at det ændrer sig. Det er vigtigt, at du løser dine problemer, så du kan få mere selvtillid.

Hvis du fx er bange for at gå til tandlægen, så skal du droppe det med det samme og komme af sted. Du får ikke selvtillid, hvis du er bange for noget så simpelt som at gå til tandlægen. Hvis du vil over din tandlægeskræk, så kan du klikke her.
Du skal generelt lære at gå din frygt i møde og ikke være bange for noget. Selvfølgelig er der en grund til, at vi kan være bange. Det er en smart mekanisme, hvis der er et farligt dyr foran os. Men det sker blot ikke så tit på din arbejdsplads så acceptér din frygt og kig den dybt i øjnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *