Kickstart din odds-karriere med bookmaker-bonus

Er du en studerende, som har brug for lidt ekstra penge i det stramme studiebudget? Eller er du er på dagpenge eller kontanthjælp, og har masser af ekstra tid i hverdagen til at forsøge at tjene lidt ekstra penge? penge på odds

Når snakken falder på spil og gambling, så får rigtig mange danskere en klap for hovedet, og hævder, at man aldrig kan tjene penge på det, og påstande som “bookmakeren vinder altid” eller “jeg er aldrig heldig i spil” flyver ud af munden på dem. 

Men pudsigt nok, så er vi vilde med at købe skrabelod eller lottokuponer ved kiosken i håbet om at fange den store milliongevinst. Sandheden er dog, at chancen for at vinde den store lottogevinst er omtrent lige stor som hvis du vælger ét bogstav fra Shakespeares samlede værker… og rammer netop det ene rigtige! 

Tilbagebetalingsprocent for hvert købt skrabelod er 32 % Det vil sige, at hvis du køber skrabelodder for 100 kr., så vil du i gennemsnit vinde 32 kr. Modsat ligger de fleste bookmakere mellem 94-97 % i tilbagebetalingsprocent i f.eks. en Premier League fodboldkamp, og hvis du så samtidig har en lidt ekstra viden eller en god bonus, så er der rig mulighed for at lave en lille profit. 

Kan man leve af at oddse? Nedenstående guide giver dig hvert fald værktøjerne til at tjene dine første gode penge på at oddse hos bookmakerne og få deres gode startbonus 

Find den rigtige bookmaker-bonus 

Der findes en lang række danske bookmakere, som tilbyder indskudsbonus til enhver ny kunde. Følgende liste er en komplet oversigt over de bedste og mest troværdige danske bookmakere med indskudsbonus. Vær opmærksom på, at det ikke er alle der har samme vilkår på bonussen. De fleste steder skal man omsætte bonussen 6 gange, før man kan udbetale, andre er det kun 3 gange.

Foruden dette er det vigtigt at have for øje, at nogle steder skal man omsætte penge for mindst odds 2,0 mens det andre steder er blot 1,20. Hvis man er på udkig efter en attraktiv bonus, og ønsker pengene udbetale hurtigt, er det naturligvis bedst at vælge en bookmaker, hvor bonus kan spilles igennem til et lavt odds, og hvor man ikke skal omsætte pengene alt for mange gange, da det tager længere tid, samt øger risikoen for at tabe bonussen, hvis man ikke er en skarp oddser. 

Spil hos de danske bookmakers – og find attraktive bonusser 

Ud fra ovenstående kriterier har jeg udarbejdet en guide og de bedste danske bookmakere, som alle har det til fælles, at det har en attraktiv indskudsbonus. Vigtige kriterier som odds, spiludvalg, brugervenlighed samt kundeservice er naturligvis også taget med i betragtningen, da det er utrolig vigtigt, hvis man ønsker at bruge den samme bookmaker over en længere periode. 

Bet365 – 100 % startbonus på op til 1.000 kr. 

Hvis du spørger mig, at Bet365 den ultimative bookmaker. Kigger vi udelukkende på bonus har de et gennemspilskrav i form af 6000 kr., hvilket ligger på niveau med de fleste andre. Denne omsætning tæller fra alle odds over mindst 1,50. Det er relativt lavt, hvilket er positivt. En anden positiv ting, når vi taler bonus, er det ekstra bonusser du kan få. Hvis du er en loyal kunder, der spiller en del, får du tilbudt fine loyalitetsbonusser i form af 50 kr. gratis, som kun skal omsættes 2 gange. Derudover tilbyder Bet365 fine freebets på de store kampe – ofte på 250 kr. Alt i alt en sublim bookmaker – 5 stjerner herfra. 

5-stjerner

 

 

Få din bonus via dette link

 

Cashpoint – 100 % startbonus på op til 1000 kr. 

Casthpoint tilbyder også 1000 kr. i indskudsbonus ved indbetaling af 1000 kr. Det gode ved Cashpoint er deres bonus, hvor man kun skal omsætte bonusen 3 gange. Dvs. du skal kun spille for 3000 kr, før du kan hæve din bonus. Vær dog opmærksom på, at væddemålene skal være til samlet odds 1.90. Hos Cashpoint savner jeg dog et lidt større spiludvalg, samt en mere brugervenlig spilleflade, men det er en ny bookmaker på markedet, så det bliver kun bedre. Stor anbefaling herfra, især hvis man er på bonusjagt. Bonusmæssigt for den 5 stjerner, indholdsmæssigt for den 3 stjerner, så derfor 4 stjerner herfra. 

4 ud af 5

 

 

Få din bonus via dette link

Unibet – 100 % startbonus på op til 1.000 kr. 

Unibet er en af de bedste bookmakere i Danmark på mange parametre, og derfor et den også en af de mest populære. Bonus-mæssigt tilbyder Unibet op til 1000 kr. ved et indskud på samme beløb. Det skal gennemspilles 6 gange, men kun til minimum odds 1,20, hvilket er fremragende, da man stort set altid spiller over dette odds. Der er kun gode ting at sige om Unibet, men halter alligevel en smule efter Bet365 på spiludvalg og odds, derfor 4 stjerner af Esome.dk 

4 ud af 5

 

 

Få din bonus via dette link 

Nordicbet – 100 % startbonus på op til 1.000 kr. 

Tro det eller ej, men hos Nordicbet kan du oddse helt ned til Serie 2 – ja du læste rigtigt – serie 2! Stort spiludvalg, men halvsløjt odds på en del ligaer og sportsgrene. Hjemmesiden mangler lidt brugervenlig og vigtige funktioner, selvom det er blevet MEGET bedre efter lanceringen af den nye hjemmeside, som faktisk har fungeret perfekt for mig – de mangler dog at vise det over længere tid. Bonussen er fair med 1000 kr. som skal omsættes 6 gange til odds 1,80 mindst. 

4 ud af 5

 

 

Få din bonus via dette link

Betsafe – 100 % startbonus på op til 1.100 kr. 

Betsafe har faktisk en af de mest attraktive bonusser overhovedet. Man kan få op til 1100 kr. hvilken er 10 % højere end de fleste andre. Desuden skal det kun omsættes til odds 1,50. Dog skal der omsættes for 6.600 kr. før man kan udbetale. Betsafe er en fin bookmaker for begynderen, da den tilbyder de mest basale odds, og den er målrettet til den danske eller skandinaviske bruger med fine odds på Superligaen og de store europæiske ligaer samt håndbold, ishockey, cykling og andre spændende sportsgrene. Alt i alt er Betsafe en ganske udmærket bookmaker – og derfor 4 stjerner herfra.

4 ud af 5

Hent din bonus via dette link

Scandicbookmakers – 100 % startbonus på op til 750 kr. 

Scandicbookmakers tilbyder en fin bonus på 750 kr, som skal omsættes 6 gange til odds mindst 1,70. Scandicbookmakers har længe gjort det godt, og er et populært valg for de danske brugere, da de tilbyder en godt spiludvalg til den skandinaviske bruger. De halter dog lidt efter i størrelse og spiludvalg. 3 stjerner af Esome.dk

3 ud af 5 stjerner

 

 

Hent din bonus her

Sportingbet 100 % startbonus på op til 750 kr. 

Ligesom Scandicbookmakers tilbyder Sportingbet en fin bonus på 750 kr, som skal omsættes 6 gange til odds mindst 1,70. Sportingbet er en større bookmaker med bedre spiludvalg, men med knap så god skandinavisk kundeservice, og mindre skræddersyet til den danske bruger. 3 stjerner herfra.

3 ud af 5 stjerner

 

 

Hent din bonus her

 

Tipico – 100% startbonus på op til 1000 kr.

Tipico er en ganske udmærket bookmaker med fint spiludvalg og ok odds. Når vi taler bonus er den dog sværere at spille i gennem da man skal omsætte for 6000 kr. til over odds 2,00, hvilket et det højeste på markedet. Tipico får 3 stjerner fra Esome.dk. 3 ud af 5 stjerner

 

 

Hent din bonus her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *