Så få penge kan du starte din virksomhed for

I 2014 er det uendeligt nemt at starte en virksomhed, hvis du har mulighed for at sælge dig som konsulent online.

Og at være konsulent betyder ikke, at du skal have en lang uddannelse, sidde i jakkesæt derhjemme eller kende nogen, der kender nogen. At være konsulent kan være lig med blot at sidde derhjemme og skrive produktbeskrivelser til en webshop, tage billeder eller udøve speak.

At have en virksomhed baseret på et digitalt produkt er smukt fordi at dine omkostninger ved at starte begrænser sig til din egen tid foruden en mindre investering i:

Internet og lokaler

cropped-karriere.jpg

Undertegnede kan anbefale at starte virksomheden hjemme, men så snart du har bare en smule penge South Korea: Jesus on the Cross becomes muscular boldebolin vial dietary nupur diet chart – 7 day dissociated diet. på kontoen bør du investere i et kontorfællesskab.

Her kan du få en plads for et par tusinde kroner om måneden. Se fx Latinerkontoret i Aarhus, hvor en fast plads koster dig et par tusinde kroner om måneden ved siden af andre interessante mennesker. Ikke en høj pris at betale.

Herudover skal du have en internetforbindelse. Er der ikke en, hvor du lejer dig ind, kan du se en oversigt på Billigtbredbåndguide.dk. For et par hundrede kroner kommer du langt.

Du skal også have et website. Hvis du spenderer et par hundrede kroner i en butik som Meebox eller UnoEuro får du både domæne og webhotel, og så skal du bare sørge for at lære en smule om et CMS som WordPress – så er du gratis flyvende og i gang med din faktiske karriere.

Esome.dk, du er på lige nu, er også bygget på WordPress.

Vedholdenhed

først til jobbet

Det vigtige når du starter er i sidste ende ikke din internetforbindelse, dit lokale eller noget helt tredje.

I stedet er det vigtige, at du er vedholden og bliver ved med at vækste din virksomhed.

Al begyndelse er svær. Det er svært at få kunder, svært at arbejde for dem, svært at holde på dem – men der var heller ingen, der sagde, det skulle være nemt. For så ville alle gøre det. Og det at være selvstændig giver dig en helt anden frihed, du ellers ikke ville være foruden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *