Ergonomiske kontorstole anbefales til arbejdspladsen

Er du også en af dem i befolkningen, som sidder rigtig mange timer i løbet af ugen foran skrivebordet på arbejde? Du kender uden tvivl følelsen af at være helt udkørt efter en lang dag. Kroppen er øm, og du har mest af alt bare lyst til at komme hjem og smide dig i sofaen.ergonomiske-kontorstole

Du er ikke alene. En undersøgelse har vist, at 3 ud af 10 danskere der sidder mere end 7 timer foran skrivebordet om dagen for ondt i kroppen. Det kan der heldigvis rodes bod på.

En ergonomisk kontorstol kan hjælpe din krop med at håndtere de mange timer, og du vil tilmed opleve en bedre koncentrationsevne og generel optimering af dine arbejdsprocesser.

Der findes mange gode grunde til, at du skal købe en ergonomisk kontorstol. Hvis du har oplevet, at få hovedpine igen og igen efter dine lange dage kan du roligt være sikker på, at det skyldes den forkerte siddestilling. En ergonomisk kontorstol hjælper med at aflaste din krop og ryg sådan, at du får bedre blodcirkulation rundt omkring i kroppen.

Den perfekte ergonomiske stol har følgende egenskaber:

  • Justerbar nakkestøtte
  • Bækkenstøtte
  • Memory skum
  • Justering af lændesvej
  • Justering af armstøtte

Derudover skal du huske, at stolen skal være simpel at bruge. Det nytter hellere ikke noget at have en stol, som har for mange funktioner du ikke kan finde ud af at bruge alligevel. Bevægelse er alfa omega, og derfor er det også en god ide at du hver 30 minut lige rejser dig op og går en lille tur. Det skal dog også siges, at kontorstolen hellere ikke må være for behagelig at sidde i, da du hurtigt bliver sidende for længe af gangen.


 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *