Mangler I en stige i jeres virksomhed til flere typer formål? Læs med her

Der kan være utrolig mange grunde til, hvorfor man vil skulle få brug for en stige i en virksomhed. Det kan eksempelvis være, at I ofte har brug for at fikse småting hist og her, hvorfor det er utroligt rart med en ordentlig stige i god kvalitet, som vil kunne klare flere typer formål. Det er i dag muligt at finde et bredt udvalg af bl.a. stiger, stilladser, trapper og meget andet online, og det er endda også en mulighed at få den nye stige sendt direkte fra fabrikken til virksomhedens hoveddør – så bliver det vist heller ikke nemmere.

En af fordelene ved mange af disse onlineshops er, at det er meget mere end blot en shop – det er nemlig samtidig en specialist inde for branchen, som med garanti vil kunne svare på samtlige af jeres spørgsmål, og derfor kunne være behjælpelig med at finde frem til den mest optimale løsning, der matcher jeres virksomheds specifikke ønsker og behov. Disse webshops er nemlig udemærket klar over, at det kan være utroligt svært at finde hoved og hale i de mange forskellige stigetyper og modeller, og det er netop derfor, at det altid vil være muligt at få hjælp fra en fagspecialist, der har fuldstændigt styr på alt om stiger, stilladser og trapper.

 

Få den nødvendige information om stige- og stilladssikkerhed

 

En anden fordel ved mange af disse webshops er, at de yderligere kan være behjælpelige i form af rådgivning om korrekt brug af stiger i jeres virksomhed, og herudover kan de også hjælpe med op- og nedtagning af stilladser samt generel information om sikkerhed på arbejdspladsen. Der er yderligere mange, der løbende afholder stige- og stilladskurser, og som desuden udfører stigeeftersyn, så medarbejderne kan få den nødvendige viden om bl.a. stige- og arbejdssikkerhed. Hvis der er én ting, der er særlig vigtig, når det gælder stiger og stilladser, så er det sikkerhed, hvorfor mange webshops gør meget ud af at undervise i netop dette til de virksomheder, der vælger at benytte deres produkter – og det er derfor noget, man som virksomhed bør tage dette meget seriøst.

Slip for al besværet – køb jeres nye stige online

 

Endelig er det naturligvis også en stor fordel, at man ved køb i en webshop slipper for at skulle sende en medarbejder afsted til det nærmeste byggemarked eller trælast. I en onlineshop slipper man for at stå og vente i en lang kø, og herudover er sortimentet som regel større online end i de fleste fysiske butikker. Når den pågældende medarbejder har fundet lige akkurat den stige, det skal være, slipper han eller hun desuden for at finde en måde at få fragtet den nye stige tilbage til virksomheden på, da mange webshops har fri fragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *