Bliv blogger og få dit CV online – Bedre chancer for jobmuligheder

I 2014 er det blevet ekstremt populært at smide sit CV online. Udover at bruge LinkedIn og andre professionelle platforme for job og karriere, så kan du også hoste din egen hjemmeside, hvor du har 100 % kontrol over indholdet. Et godt eksempel på et online CV finder du her.

Hvis du gerne vil have det samme, kan du overveje at lave dit website/online CV hos UnoEuro. Vi har listet et par grunde til, hvorfor du skal vælge at få dit webhotel hos UnoEuro..
online-cv

Hvis du har modtaget en UnoEuro rabatkode, så sidder du sikkert og tænker: ”Hvorfor skal jeg vælge netop denne forhandler?”. Der findes mange webhoteller på markedet, og kampen for at få kunderne er hård. Derfor er der også mange af dem, som lover guld og grønne skove til de kunder, som vælger dem og deres webhotel. Dette kunne UnoEuro også gøre, men de har valgt en anden tilgang. I stedet for at lokke med billige ord, så giver de rabatkoder væk, så du kan få gratis hosting i tre måneder. På den måde kan du selv prøve deres webhotel og finde ud af, om det er tomme løfter, når de lover, at deres webhotel er godt. Find din rabatkode her.

Undgå downtime

Umiddelpart kan det virke trivelt at bruge så meget energi på et webhotel – især når det ikke udelukkende er en fokus på prisen. Sandheden er, at der ikke er særlig stor prisforskel på de forskellige webhoteller. Der er imidlertid meget stor forskel på, hvad man får for sine penge.

UnoEuro har den holdning, at bare ét minut af downtime er for meget. Downtime er tid, hvor en hjemmeside ikke er tilgængelig på grund af fejl hos hosten, hvilket ikke acceptabelt. Desværre er der mange andre webhoteller, der ikke har lige så godt styr på tingene. Umiddelbart kan det måske virke ligegyldigt, om din side har et par minutters downtime i ny og næ, men for en kunde, der ønsker at besøge dine side, virker dette meget uprofessionelt. Som kunder er vi nemlig forkælede og vant til, at vi kan få det vi vil have, når vi vil have det – især når vi færdes online.

Downtime på dine side sender med andre ord negative signaler til dine kunder, og i værste fald risikerer du at gå glip af gode salg.

Hvad tilbyder UnoEuro ellers?

I virkeligheden så bør et minimumskrav for et webhotel være, at downtime ikke forekommer. Det er derfor også relevant at kigge på, hvad UnoEuro ellers kan tilbyde dig, når du bruger deres rabatkode.

Uanset om du anvender de meget omfattende CMS system som PHP eller MySQL, eller de noget mere overskuelige systemer som Joomla eller WordPress, så tilbyder UnoEuro en smart funktion. Med ét enkelt klik, kan du installere disse CMS-systemer, hvilket kan være en stor hjælp for dig – uanset om det er en nyoprettet side eller en gammel, der skal flyttes.

Det er desuden også vigtigt at pointere, at selvom priser er angivet i Euro, så er deres kontrolpaneler på dansk, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke er en haj til engelsk.

Endeligt, så laver webhotellet automatisk back-up hver eneste dag, så du aldrig behøver bekymre dig for at miste noget. Dette tilbydes på oven i den stabile server, så du er fuldstændig garderet imod tab af vigtig data.

Spørgsmålet er bare – hvad venter du på? Hos UnoEuro får du god webhosting til ufatteligt billige priser, og hvis du vil teste om deres løfter holder vand, så kan du benytte dig af din UnoEuro rabatkode allerede i dag.

Andre gode ressourcer:
http://www.webhotelsoversigt.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *