Gode råd hvis du overvejer at skabe dig et online CV

Er du arbejdsløs? Vil du gerne skabe dig en stærkere profil på internettet? Er du på jagt efter noget inspiration til, hvordan du øger dine jobchancer ganske betragteligt?

Hvis ja, så er dette indlæg som sendt fra himlen. Det indeholder nemlig et væld af super stærke råd til, hvordan du får skabt dig et stærkt online CV.

Lav din egen personlige hjemmeside med referencer, oplysninger osv.

Noget af det mest effektive du kan gøre, det er lave dig en personlig hjemmeside, hvor du fortæller om dig selv og dine kompetencer. Derudover er det også oplagt at uploade eventuelle referencer du måtte have og lignende, så interesserede arbejdsgivere kan danne et indtryk af, hvem du er som person og ikke mindst, hvad du kan tilbyde til lige netop deres virksomhed.

Læs mere om, hvordan du laver et online CV

Brug tid på at skabe dig en stærkt LinkedIn-profil

Hvis du har svært ved at skabe din egen hjemmeside, så findes der heldigvis et næsten ligeså godt alternativ – kaldet LinkedIn. LinkedIn er et socialt medie som primært er henvendt til erhvervslivet.

På dette sociale medier kan du skabe dig selv en profil som du kan bruge til selvpromovering. Det sociale medie bliver større og større – og er uden tvivl værd at bruge tid på, hvis du for eksempel gerne vil headhuntes eller lignende af mulige arbejdsgivere.

Få hjælp til reputation management af et professionelt bureau

Står du i den situation, at dit navn er forbundet med en række uheldige artikler og lignende på internettet? I så fald er det oplagt at få udført noget reputation management, så de dårlige artiklers synlighed bliver minimeret og de gode artikler om dig bliver fremhævet.

Hos Syntese Mediabuying kan du få hjælp til at skabe dig en stærk online profil. Kontakt dem og hør nærmere om dine muligheder for at skabe dig et super stærkt CV på internettet.

Hvis du yderligere ønsker at udvikle dine kompetencer og derefter kan skrive dem på dit CV, så skal du se på denne side, hvor du kan tilmelde dig kurser der kan give dig flere kompetencer. Som jobsøgende er det vigtigt, at du holder dig igang og det styrker dig og dit CV, hvis du har et kursus, som du kan referer til. Kurser er også en god ide til dig som brænder for et job, men ikke har de rigtige kvalifikationer til det. Du kan dermed lære det på kurset og få opfrisket nogle ting.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *