Er et forhold på arbejdspladsen go eller no go?

Det kan være svært at adskille privatliv at arbejde en gang imellem. Lange aftener på kontoret kan hurtigt føre til at der bliver snakket om andet end arbejde. Det er uskyldigt i starten men det kan hurtigt føre til mere end bare snak og godt samarbejde med en kollega.

Vi kigger på konsekvenserne ved forhold på arbejdspladsen og hvad du skal gøre hvis har et forhold med en kollega.

Hvornår skal du fortælle kollegaerne om jeres forhold

Det kan være svært at vide hvornår du skal fortælle dine kollegaer om jeres forhold. Det er selvfølgelig forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads. Som udgangspunkt så er det på tide at fortælle jeres kollegaer omkring jeres forhold, når i er blevet enige om at i er kærester og ikke er usikre på hvad jeres forhold til hinanden er.

I vil finde ud af at jeres kollegaer godt vidste det, og har kunnet mærke det på jer, men i skal selvfølgelig fortælle det.

Hvilke positive og negative konsekvenser kan et forhold give på arbejdspladsen

Et forhold på arbejdspladsen behøver ikke kun at give problemer, men kan også være positivt på arbejdspladsen.

En af de positive ting ved et forhold på arbejdspladsen, er at stemningen ofte bliver bedre mellem medarbejderne når alting ikke kun handler om arbejde.

På den anden side kan forholdet også betyde at det kan være svært at arbejde sammen, hvis det er i har nogle problemer i forholdet.

Overordnet så bestemmer i selv om jeres forhold bliver en positiv eller negativ ting alt efter hvordan i opfører jer.

Hvad skal i ikke gøre på arbejdspladsen

Kærlighed kan nogle gange være svært og give problemer, hvilket kan være svært at holde ude af arbejdspladsen.

Det er dejligt at du har det godt sammen med din nye partner, men der er behov for at i deler jeres privatliv og arbejdsliv så meget op som muligt.

Det betyder at sexlegetøj, potenspiller og kondomer ikke er noget der hører til på arbejdspladsen, men er noget i holder derhjemme og i fritiden. Det samme gælder selvfølgelig indkøb af samme type produkter hvilket i kan købe her, når i er derhjemme.

Hvad gør du hvis i slår op  

Hvis forholdet ikke fungerer som i havde håbet, og i bliver nødt til at slå op, skal det ikke gå ud over resten af arbejdspladsen. Hvis i begge skal kunne arbejde samme sted bagefter kræver det at i fortsat er gode til at kommunikere. Hvis i ikke er gode til at kommunikere sammen gør i det svært at arbejde sammen, samtidig med at i skaber en dårlig stemning på kontoret.

Så er et forhold go eller no go?

Hvis i gør det ordentligt er et forhold go, hvis i er faldet fra hinanden. Det vil være bedre hvis i faldt for nogen i ikke arbejder sammen med, men det er ikke altid noget man kan styre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *