Gør arbejdsdagen sjovere og nemmere at komme i gang med

Uanset hvor meget man holder af sit job, så kan det bare nogle gange være svært at komme op om morgenen. Derfor bliver du nødt til at have andet end fede kollegaerne og arbejdsopgaver, til at motivere dig, til at komme op og i gang med dagen. Vi give dig et par forslag her.

Et rent og pænt hjem

En ting der virkelig kan dulme motivationen, når man skal op og ud af sengen om morgenen, er hvis hjemmet roder. Hvis soveværelset flyder med tøj, stuen med legetøj og køkkenet med opvask, så er der flere forhindringer at bane sig vej igennem, både praktisk og mentalt, når man endelig er kommet ud af sengen.

Sørg derfor for så vidt for at rydde en smule op, inden du går i seng om aftenen. Det behøver ikke at være den store oprydning eller rengøring, men et par minutter, hvor sokker bliver smidt i vasketøjskurven, bunker med rent tøj bliver lagt på plads og papirer lagt på hylden, kan virkelig gøre underværker.

Den gode kaffe

For mange er en af de første ting der bliver gjort om morgenen, brygningen af den vanemæssige kop morgenkaffe. Men nogle gange kan det være trivielt og kedeligt, at koge vand og blande instant kaffe, for så at vente på at den brandvarme kaffe bliver drikkeklar.

Hvis du har en lækker professionel kaffemaskine at stå op til, så bliver det også en del mere interessant at drikke morgenkaffe. På ForbrugerTest kan du finde en oversigt over de bedste kaffemaskiner på markedet lige nu. Du kan finde detaljerede og fyldestgørende test af din kommende kaffemaskine.

Køber du eksempelvis en kaffemaskine, som kan lave lækre små fyldige espresso-shots, så kan du hurtigt få dig dit daglige kaffefix, uden at skulle vente den halve morgen på at kaffen bliver kølig nok til at drikke.

Dagens outfit

Hvis dit tøj ligger klar, når du står op om morgenen, så slipper du for at rive dig selv i håret over, at du ikke ved hvad du skal have på næste morgen. Om morgenen er man af gode grunde lidt energiforladt, og har måske ikke det store overskud til at forestille sig, hvilket outfit der er det rette til dagen.

Har du et passende sæt tøj liggende fremme om morgenen, så har du også 5 minutter længere i sengen om morgenen – med mindre du er kvinde, så har du måske en time længere under dynen.

Varme fusser på en kold vintermorgen

En sidste ting, som virkelig kan få dig hurtigt ud af sengen og i gang med dagen, er et lækkert og lunt badeværelse. Er du så heldig at have gulvvarme på badeværelset, så er dette rum pludselig en hård konkurrent til soveværelset.

Følelsen af luksus, velvære, rene linjer og varme, giver dig mere lyst til at komme op og i gang. Og har du haft en rolig morgen, hvor du har haft tid til det du skulle nå, så får du med sikkerhed også en god dag på jobbet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *