Er du ledig? Så spar penge og opret forsikring hos NEXT Forsikring

forsikringer til ledige

Hos NEXT Forsikring kan du få en billig, god og omfattende forsikring til dit hus, så du er dækket godt ind.

At få forsikret dit hus er vigtigt, og det skaber tryghed. Derfor skal du have en forsikringsløsning, som dækker netop dine behov.

En husforsikring hos NEXT Forsikring er meget fleksibel

En forsikring hos NEXT er indrettet efter dine ønsker og behov. Du kan nemlig selv gå ind på vores hjemmeside og ændre i din forsikring.

Du har mulighed for at tilføje og afmelde forskellige dækninger. På den måde er du sikker på, at du ikke betaler for dækninger, som du i realiteten ikke har behov for.

Bred vifte af dækninger til din husforsikring

Hos NEXT Forsikring kan du finde en hel del forskellige dækninger til hver enkelt forsikring. Hvis du skal have en husforsikring, så kan du hos NEXT vælge en række forskellige dækninger. Skal du have lavet en husforsikring hos NEXT Forsikring, kan du blandt andet få følgende dækninger.

Husejeransvar

En forsikring med husejeransvar går ind og dækker, hvis der eksempelvis falder en tagsten ned fra dit tag mens det blæser og rammer en bilrude. Sker dette, er du som husejer erstatningspligtig. Dette kan du forsikres mod.

Retshjælp med husforsikring

Bygningsbrand

En brand er svær at forudse. Hvis uheldet skulle være ude, så er det enormt vigtigt at være ordentligt forsikret. En husforsikring der dækker i tilfælde af bygningsbrand kan gå ind og dække i tilfælde af at dit hus brænder. Derudover vil du også få erstatning for de ting, som bliver ødelagt under slukningen af branden.

Husforsikring med bygningskasko

Det kan være meget fornuftigt at have en bygningskasko, når man skal have forsikret sit hus. Ved at have den, er man sikret i tilfælde af en kraftig storm, som eksempelvis kan hive taget af et hus. Man har også af og til set træer, som er væltet ned i folks huse, som har forårsaget nogle meget ubehagelige skader på huset. Sker dette, er du fuldt ud dækket ind, hvis du har en bygningskasko i din husforsikring.

Rør og kabel

Over alt i dit hus er der gemt kabler og rør, som du ikke kan se. Disse rør og kabler går typisk gennem væggene samt under dit gulv. Med dækning på rør og kabler, er du sikker på at være dækket ind, hvis der eksempelvis går hul på et vandrør, og vandet siver ud. I tilfælde af en sådan situation, vil du få skaderne dækket, få lavet nye rør og få lagt nyt gulv – alt sammen betalt af forsikringen.

Husforsikring mod insekter og svamp

Det kan være meget dyrt at skulle reparere, hvis der er svamp og insekter, som angriber din bolig. Derfor kan det være en god idé at være dækket ind for eventuelle angreb, der måtte komme af svamp og insekter. Ved at være dækket mod insekter og svamp, kan din forsikring dække de omkostninger, som du måtte have til skadedyrsbekæmpelse samt fjernelse af dyr og eventuelle andre følgeskader.

Stikledninger

Hvis du er husejer, har du stikledninger, som går fra dit hus og ud til vejen. Disse ledninger har du som husejer ansvaret for. Stikledninger er både kloakrør, varmerør og gasrør. Hvis rotter skulle ske at bide hul på disse rør, så dækker din husforsikring alle skader, der måtte forekomme.

Husforsikring der dækker råd i huset

Man kan være udsat for, at ens hus bliver ramt af råd. Råd er en bakterie, som ødelægger træet i ens hus. Dette skal behandles inden for kort tid efter, at man opdager skaden. Dette skyldes at råd kan påvirke husets bæreevne. En dækning mod råd i huset betaler for reparationen, hvis du har fået råd i huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *