Styrk dine kompetencer via din fagforening

Uanset hvilket fagområde du kommer fra, og om du er studerende eller ledig, så har du mulighed for at bruge din fagforening til at styrke dine kompetencer – helt gratis.

kursus

Hvis du f.eks. læser jura eller økonomi, så er du givetvis medlem af Djøf, eller hvis du læser en eller anden for sprog eller kommunikation – så er du måske medlem af Sprog og kommunikation. Eller hvis du er medlem af Sådan findes der fagforeninger inden for alle fagområder.

Fagforeninger som de to ovenstående tilbyder flere gange om ugen gratis kurser til deres medlemmer, så du har mulighed for at opnå kompetencer inden for en masse forskellige aspekter af netop dit fagområde.

Én ting er at du får en masse kompetencer og bliver bedre til dit fag. Du får også papir på det. Så er det meget nemmere for dig, når du skal overbevise din kommende arbejdsgiver om, at du har nogle kompetence inden for et givent felt. Men et certificeret bevis i baghånden på, at du er har taget et kursus i f.eks. Photoshop eller E-mail-marketing, lyder du væsentlig mere troværdig i din argumentation. kompetenceudvikling

Disse kurser ligger typisk sent på eftermiddagen, så det passer med, at du er færdig med timerne på dit studie, og hvis det ikke skulle passe, så er kurset måske givet bedre ud, end en forelæsning hvor du alligevel kun lytter med et halvt øre.

Foruden personlig udvikling og kompetencer inden for de fagområde, er sådan et kursus også en perfekt måde at netværke med ligesinde medstuderende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *