Dansk Kondombutik ekspanderer forretningen

Danmarks ældste kondombutik Kondomaten vælger at ekspandere forretningen med et endnu større lager af kondomer samt sexlegetøj. Ambitionerne er at blive Danmarks absolut største leverandør af kondomer.

Den danske webshop kondomaten.dk har valgt at opgradere i 2016 med ambitionen om at blive den absolut største shop, der sælger beskyttelse til den danske befolk, som sammenlignet med andre skandinaviske lande er det land, der bruger flest kondomer.

Direktøren kommer med følgende udtalelse:

Det er ikke en hemmelighed, at vi har store ambitioner. Shoppen er den første af sin slags i Danmark, og vi har en masse historik. Derfor er der ikke nogen undskyldninger for ikke at blive endnu større. Såfremt alt går efter planen, og vi rammer vores budgetter i 2016, forventer vi at åbne op i Sverige og Norge i løbet af 2017

Derudover vælger vi også at investere kraftigt i vores marketingskanaler. Vi har hyret folk internt og eksternt og lagt en klar strategi for de mest effektive salgskanaler. Ligeså meget som det handler om at tjene penge, så handler det også om at få volumen på for at åbne op for andre fordele“.

En del af ekspansionen fokuserer på et andet segment. Sexlegetøj har været en kæmpe industri i Danmark, og der sælges for mere end 10 mio kr. sexlegetøj om måneden. Ifølge direktøren giver det mening at åbne op for erotisk legetøj, da det ligger så tæt på de primære produkter.

Om virksomheden

Virksomheden åbnede op i 2000, og er den første danske webshop, som sælger kondomer på nettet.

Ifølge dem selv sælger de 22 kondomer i timen. Det svarer til 192.720 kondomer om året.

NB Trading ApS
Skovvej 22
8620 Kjellerup
CVR nr. er 3582427

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *