Odrebogen boomer: KabelX planlægger udvidelse i 2016!

Kender du det når du står og mangler et kapel til fjernsynet, computeren eller kameraet? Det er der åbenbart mange der gør. Virksomheden KabelX der forhandler kabler og elektronikudstyr, har fyldte ordrebøger og planlægger en større udvidelse i 2016.

kabelx

Den Østjyske virksomhed KabelX har igennem længere tid haft ekstra travlt. Virksomheden der både sælger kabler og elektronikudstyr, har igennem længere tid haft svært ved at følge med. I takt med at ordrene er blevet flere og flere, er lageret langsomt blevet for lille. Derfor planlægger virksomheden en større udvidelse i 2016.

En frustration der blev blandet med passion

Det hele startede som en frustration over den manglende konkurrence indenfor kabler. Udvalget var for lille, uoverskueligt og priserne var alt for høje hos de etablerede butikskæder. KabelX blev derfor grundlagt for at rette op på dette og siden dens grundlæggelse i 2010 er det kun gået en vej: fremad.

Samtidig havde stifterne bag selskabet altid haft en passion, som mange andre mænd, for elektronik og gadgets. De danske forbrugere har igennem mange år haft et stigende forbrug indenfor elektronik, hvilket betyder at det i dag ligger helt i top i EU.

Målet for virksomheden har derfor altid været at levere de bedste produkter til de skarpeste priser – i et marked, hvor forbrugerne er meget kvalitetsbevidste!

Efterfølgende er såvel ordrene som varesortimentet blevet udvidet ad flere omgange, så udover kabler sælger virksomheden i dag også blandt andet headsets, droner og GO-pro udstyr. Det er blandt andet fra disse sidstnævnte produkter efterspørgslen har været stigende igennem længere tid. De danske forbrugere har hurtigt fået øjnene op for både droner og GO-Pro-kameraer.

Større lager og større ambitioner

På grund af den stigende efterspørgsel planlægger den Kjellerup-basserede virksomhed en større udvidelse af sit lager. Med udvidelsen ønsker virksomheden både at kunne udvide sit produktsortiment og være med til at udvide sin position på det danske elektronik- og gadgetmarked. Ambitionen har altid været, at være en af de førende leverandører af både kabler og elektronik og med sin kommende udvidelse er virksomheden kommet et skridt tættere på at nå sit mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *