Underspil aldrig dine egne evner

Hvad enten du er ledig og skal til at søge job, eller du allerede har et job og overvejer at kaste dig over nye udfordringer og få flere ansvarsområder på dit job, så er det vigtigt, at du aldrig betvivler eller underspiller dine egne evner.

Rigtig mange læser jobopslag med en lang række krav til de evner, du som jobsøgende skal besidde, og mange opfylder stort set alle krav, men lader sig så skræmme væk, fordi der er nogle få evner, de ikke selv mener, de har.

Og det er en skam, for det er vigtigt, at du aldrig betvivler dine egne evner og ikke underspiller alt det, du kan. De fleste arbejdsgivere skriver flere evner på ansøgningen, end de egentlig har brug for, og hvis du ellers opfylder alle andre krav, så skal du kun se det som en mulighed for at dygtiggøre dig yderligere.

Hvis du allerede har et job, men gerne vil have mere ansvar, så skal du stole på, at du er dygtig nok til det. Det er bedre at få mere ansvar på jobbet for hurtigt, end for sent, og derfor skal du altid lade din chef vide, at du er klar til mere ansvar.
Selv hvis du ender med ikke at få det i denne omgang, så vil din chef se, at du er viljestærk og ønsker at forbedre dig, og det er kun et kæmpe plus. Så stol på dig selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *