Medarbejdere i Broager Sparekasse er gladere end gennemsnittet

Nu om dage er der ikke meget at sætte en finger på hos Broager Sparekasse. Det er nemlig sådan at medarbejderne, er mere end bare tilfredse med at tage på arbejde hver morgen, og det er langt fra noget man kan sige om alle mennesker.

Fakta er, at indtjeningen er steget de seneste par år, men det er langt fra kun dét der gør at medarbejderne glædeligt møder op på arbejde. Motivationen og arbejdsglæden er simpelthen strømmende igennem de mange medarbejdere, og det giver med god grund gode resultater og et godt arbejdsmiljø. Selvom mange virksomheder ville mene, at deres medarbejdere ligeledes nyder at møde op på arbejde og generelt være til stede, så har en medarbejderundersøgelse vist, at medarbejderne fra Broager Sparekasse er mere tilfredse end landsgennemsnittet, hvilket er utroligt sigende ikke blot omkring medarbejderne, men også omkring Broager Sparekasse.

Medarbejderundersøgelser kan hjælpe meget

Det er altid vigtigt at foretage undersøgelser hos sine medarbejdere, da det kan give en idé om, hvad folk egentlig mener omkring deres arbejdsplads. Selvfølgelig vil der være dage, hvor man ikke er ovenud begejstret for at arbejde, men det betyder ikke, at man ikke kan være tilfreds med hele sin arbejdstilværelse. Foretager man disse medarbejderundersøgelser, kan man med stor sandsynlighed åbne op for medarbejdernes tanker, og finde ud af hvad det er, der skal til for at få medarbejdere der er tilfredse og glade for deres arbejdspladser. Derved kan vi få en bedre arbejdsplads, og muligvis få et ligeså godt arbejdsmiljø som Broager Sparekasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *