Forebyg stress i din jobsøgning

Stress er desværre blevet en rigtig udbredt sygdom, som er et stort problem for mange danskere. Det kommer typisk af en hverdag, der består af et arbejdsmiljø med mange opgaver og høje krav til udførelsen af dem. Det er dog ikke udelukkende folk i arbejde, der rammes af stress. Kombinationen af fortvivlelse og angst, som mange møder i sin søgning efter et job, kan så nemt som ingenting udvikle sig til stress. Dette er et resultat af tvivlen på en selv og sine evner, hvilket eksempelvis kan komme fra et eller flere afslag. Hvis du kan relatere til denne hverdag, kan du med fordel læse videre. Vi vil nemlig komme med hjælp til, hvordan man i sin jobsøgning forebygger stress.

 

Fysisk aflastning

 

Selvom man ikke skulle tro det, påvirker den fysiske tilstand sindet en hel del. Et kendetegn hos stress ramte personer er som resultat heraf spændinger flere steder i kroppen, som man kan få rigtig meget ud af at gøre noget ved. Der findes mange former for behandlinger mod dette, hvoraf en af dem er det, som Body-SDS tilbyder. Med en behandling hos Body-SDS kan man få udrenset dårlige fedtstoffer i kroppen, som faktisk ofte kommer fra belastninger i sindet. Det er altså mere end blot massage, det er en kropterapeutisk behandling, som netop skal ses mere som terapi end noget andet.

En behandling kan faktisk gøre mere end blot forebygge følelsen af stress. Den kan være med til at optimere din ydeevne i hverdagen og styrke dine personlige præstationer, som netop er det, man i sin jobsøgning hungrer efter.

 

Tro på dig selv

 

Hverdagen for en person, der søger arbejde, er en hel del anderledes, end når man er ansat, hvorfor ens udfordringer heller ikke er de samme. Rastløshed og lavt selvværd er negative følelser, som den alt for tomme hverdag kan medføre i jobsøgningen. Jo højere ens motivation og engagement for at komme ud i erhvervslivet er, jo mere vil disse følelser dominere sindet.

Det er nemmere sagt end gjort, men står man i denne situation er nøglen til at vedligeholde viljen i jobsøgningen at tro på sig selv og sine evner. Gør man ikke det, kan det have den negative konsekvens, at man indfinder sig med et job, hvor man ikke får udnyttet sine kompetencer til fulde, hvilket i sidste ende vil føre til endnu mere frustration. Hold derfor hovedet højt og tro på, at der er nogle ude på arbejdsmarkedet, der søger lige netop dig og det du kan bidrage med, for det vil der altid være.

 

Der er naturligvis mange måder at forebygge følelsen af stress, men ovenstående er blandt dem, der stemmer bedst overens med dem, der er søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *