Blog dig til et nyt job

Hvis du er arbejdsløs, har du i disse online tider en helt unik mulighed for at springe foran i jobkøen og lande dit nye job hurtigere end alle andre ved at skille dig ud over for arbejdsgiver med en stærk online tilstedeværelse.

Udnyt internettets muligheder og gå online

Livet som jobsøgende er hårdt og nedslidende, og særligt hvis du kommer lige fra endt uddannelse og pludselig står og skal søge job, kan det være rigtig svært at vise din kommende arbejdsgiver nok relevant erfaring.

Det er en skam, for der er ingen tvivl om, at du er dygtig i dit felt, men det er umuligt for din kommende arbejdsgiver at vide, med mindre du viser ham det.

Derfor bør du skabe din egen erfaring ved at have en stærk online tilstedeværelse, som du kan vedhæfte i din ansøgning. Det giver din kommende arbejdsgiver en idé om, at du er handlekraftig og ikke er bange for at vise, hvad du kan.

 

Start din egen blog

Du kan f.eks. starte en blog, hvor du skriver om alle mulige ting inden for dit fagområde. Idéen er, at du deler ud af din viden på området og evt. Løser nogle cases eller giver din kommentar med på ting, der er oppe i tiden. På den måde positionerer du dig selv som ekspert og som en, der har erfaring på dit fagområde.

Hvis du ikke bryder dig om at skrive, og måske søger et mere praktisk arbejde, så kan du altid lave små videoer til YouTube, hvor du forklarer om de ting, du ved noget om inden for dit fagområde. Hvis du er håndværker kan du f.eks. Vise hvad du kan i en video, hvor du samtidig forklarer, hvorfor og hvordan du gør dit arbejde.

Dette er en måde at skille sig ud på, og det er noget, som rigtig få arbejdsløse gør. Men brug den tid, du har som arbejdsløs, på at dygtiggøre dig og skille dig ud fra mængden – så skal jobbet nok komme til dig før du tror det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *