3 tricks – Spar penge i virksomheden måned for måned

Du kan få et større overskud i din virksomhed på to måder: Enten ved at tjene flere penge eller ved at bruge færre.

Især de sidste er til at have med at gøre.

I artiklen her kommer vi med et par gode tips til, hvordan du kan spare penge på virksomhedens månedlige budget – og derved have flere penge på bunden, når året går ud!

Bind dig længere med telefon og internet

Du har lige nu en pris for telefon og internet om måneden.

Men hvis du er villig til at binde dig i længere tid falder den pris per måned. Som forbruger kan du ikke blive bundet i længere end 6 måneder til dit bredbånd, men for erhverv er der ingen grænser. Er du villig til at tage fx en 2-årig forpligtelse på dit bredbånd har du mulighed for at opnå en væsentligt lavere pris.

Sammenlign bredbåndspriser her – og find ud af, hvor de billigste priser er i forvejen. Ring så op til firmaet bag de billige priser og hør, hvad det koster, hvis du som erhvervskunde binder dig i fx 2 år.

Prisen er lavere – og penge sparet i din virksomhed er jo penge tjent.

Brug flere kontanter

Kontanter og en virksomhed generelt er noget skidt – men der er mening med galskaben.

Når du bruger kontanter fremfor dit kreditkort bruger du konsekvent færre penge. Med pengene i hånden i form af sedler og mønter føler du virkeligt, at du giver noget for den vare eller ydelse, du køber. Sådan er det ikke med kreditkort. Det føles ikke som om, du bruger penge.

Da du generelt bør undgå kontanter i din virksomhed er tippet særligt godt til private, der ønsker at spare penge. De kan købe ind med kontanter og i det hele taget bruge flere kontanter fremfor kreditkort. Er du privat og ønsker du bedre tjek på din økonomi bør du tage en snak med en uvildig økonomisk rådgiver.

Bogfør selv

Din virksomhed har sandsynligvis en bogholder tilknyttet lige nu. Det er ikke dyrt at have en bogholder, men der kan være en lille smule at spare ved at bogføre selv.

Det kan du gøre i systemer som Billys Billing, Dinero eller – hvis du har en vis forståelse for regnskab – også E-conomic.

Vær opmærksom på, at du meget vel kan lave mere skade end gavn, hvis du går i gang med at bogføre selv og ikke har forståelse for, hvad du laver. Har du ingen forståelse for regnskab er det bedste for din virksomhed fortsat at have en bogholder tilknyttet.

Både Dinero og Billys Billing tilbyder bogføringshjælp fra studerende næsten hele dagen – det kan du også benytte dig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *